за нас - шоурумът ни е в гр.София, кв.Младост 2 блок 261Е - партер. Работно време: понеделник - петък: от 10 до 19 часа; събота - от 10 до 17 часа; неделя - почивен ден

Сигурността и щастието на бебетата са целите и вдъхновението на продуктите, които предлагаме!

Благодарим ти, че си тук и четеш това!

За нас е много важно да разбереш колко си значим не само като клиент, но и като човек, който иска най-доброто за детето си. Искаме да те уверим, че всички мебели, матраци, спални комплекти и други в този сайт са избрани и представени с много старание и любов за теб и твоето дете. Ние също сме родители и отлично разбираме твоето желание да направиш най-правилния избор за най-ценното, което имаш. Ето затова нашата концепция за бебешки и детски мебели е да бъдат българскизащото са качествени, на добра цена и са произведени в България, но само най-доброто от всичко, което се произвежда, е избрано специално за твоето дете.

Ще се радваме, ако станеш част от семейството на НИКОЛ БЕЙБИ. 

blank
0 +
Уникални продукти
0 +
Доволни клиенти
0 %
Качество

Повече за нас

Nicolle Baby е бебешки онлайн магазин, в който ще откриете богат асортимент от продукти за бебето  – легла, скринчета и гардероби, цялостно обзавеждане на бебешка стая, матрачета, спални комплекти и текстил, бебешки колички и още необходими аксесоари.

Всички продукти са на достъпно ниски цени. Ние вярваме, че всяко бебе заслужава да бъде заобиколено в комфортна обстановка всеки ден от живота си. 

Стоките, които Ви предлагаме, са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. Всеки артикул притежава 12 месеца гаранция. Централата на компанията ни е в България, а шоурумът ни е в гр.София, кв.Младост 2 блок 261Е – партер. 

blank

„Десет малки пръста, които винаги искат да играят, които никога не спират да изследват чудесата на днешния ден. Десет малки пръста, които образуват началото на нещо, което винаги ще бъде в сърцето ви!“

nicollebaby
blank
Отзиви
Защо ни обичат?
blank
5/5
"Много съм доволна, винаги супер точни и като време, и като отношение, и като качество на услугата!"
Илияна Стоева
blank
5/5
"Много съм доволна от гардеробчето. Благодаря за отзивчивостта и съдействието."
Милена Свиленова
При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържите с нас!
Защо да изберете Nicolle Baby
blank
Качество и цена на предлаганите стоки
blank
Индивидуално отношение към всеки един клиент
blank
Коректно и любезно обслужване
blank
Специалист в сферата на бебешките стоки
Scroll to Top