Работно време от понеделник до петък от 10:00 – 19:00ч., а събота до 17:00 ч.

В началото на май в София отвори врати първият шоурум на онлайн бебешкия бутик Nicolle Baby.

Там – кв. Младост 2, блок 261Е – партер, в уюта на 100 квадратни метра клиентите на Nicolle Baby ще могат да видят на живо голяма част от артикулите, предлагани от онлайн бутика. Във всеки от тях личи желанието на собствениците на марката всеки един продукт да е представен с много старание и любов към клиентите и техните деца.

Концепцията на Nicolle Baby за бебешки и детски мебели е да бъдат български, защото са качествени, на добра цена и да са произведени в България. Предлага се само най-доброто от всичко, което се произвежда, специално подбрано за вашето дете.

Едни от най-харесваните продукти по време на изложението бе Бебешка кошара Redo с тапицерия и матрак изработена изцяло от МДФ с нежна декорация на таблата, с 2 чекмеджета с телескопични водачи, продавана на намалена цена от 521,10 лв. в момента.  Като част от продуктите, продавани от магазина бе и бебешката кошара Лейди с матрак, която в момента се продава с 10% отстъпка за 377,10 лв. Не малко от посетителите на щанда обърнаха специално внимание на бебешките комплекти от 8 части + комплект от 3 части, който се изработва по поръчка и в момента струва 110 лв.
В магазина могат да се намерят представителна част на мебелите на основни български производители – кошарки, легла, гардеробчета, скринове и аксесоари. Също така клиентите могат да видят на живо богат набор от дрехи, текстил и спални комплекти, както и да се насладят на широк избор от колички.
 
Scroll to Top