Правила за връщане

Право на отказ от стока:

Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката. Сумата, съответстваща на цената на върнатата стока, ще бъде възстановена на потребителя без неоправдано забавяне и в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.

Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

  1. Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да било начин и да е в ненарушена оригинална опаковка (кутия). Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати. Моля, имайте предвид, че правото на отказ от поръчка съществува, за да ви позволи да се запознаете със стоката по същия начин, както в реален магазин, а не за да я използвате безплатно в продължение на 14 дни.
  2. Могат да се връщат само не използвани и не сглобявани артикули
  3. Разходите по транспортиране на стоката от клиента към Nicolle Baby са за сметка на клиента.
  4. В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки.
  5. Отказ от закупена стока се осъществява след като ни изпратите e-mail на info@nicollebaby.com, в който изявявате желанието си за отказ, или на телефон: 0879110196
  6. Запазете документа, който удостоверява плащането /касова бележка, фактура, товарителница/, защото той може да ви потрябва при връщането на стоката.
  7. Изключение от възможността за отказ от поръчка са стоките, които са произведени по специална поръчка на клиента.
Scroll to Top