Бебемания

Nicolle Baby на Бебемания – среща на живо с редовни клиенти, много нови и истински фурор при новите продукти

За нас е много важно да разбереш колко си значим не само като клиент, но и като човек, който иска най-доброто за детето си. Искаме да те уверим, че всички мебели, матраци, спални комплекти и други в този сайт са избрани и представени с много старание и любов за теб и твоето дете. Ние също сме родители и отлично разбираме твоето желание да направиш най-правилния избор за най-ценното, което имаш. Ето затова нашата концепция за бебешки и детски мебели е да бъдат българскизащото са качествени, на добра цена и са произведени в България, но само най-доброто от всичко, което се произвежда, е избрано специално за твоето дете.

Едни от най-харесваните продукти по време на изложението бе Бебешка кошара Redo с тапицерия и матрак изработена изцяло от МДФ с нежна декорация на таблата, с 2 чекмеджета с телескопични водачи, продавана на намалена цена от 521,10 лв. в момента.  Като част от продуктите, продавани от магазина бе и бебешката кошара Лейди с матрак, която в момента се продава с 10% отстъпка за 377,10 лв. Не малко от посетителите на щанда обърнаха специално внимание на бебешките комплекти от 8 части + комплект от 3 части, който се изработва по поръчка и в момента струва 110 лв.
Много от хората разглеждаха и бебешката количка 2в1 ZIPPY Q, която в момента е на промо цена в онлайн магазина 641,75 лв. с 10% отстъпка! От мебелите за детска стая едно от интересните предложения, което в момента се продава с чувствителна отстъпка за 297 лв е скрин, който изцяло е от МДФ. Интересна новост при гардеробите е, че те могат да се направят по поръчка като да са изцяло с релси за закачалки, само с рафтове или комбинация от двете – можете да разгледате в сайта. Всички продукти, които бяха изложени на Бебемания могат да се закупят от онлайн магазина, като потребителите получават безплатна доставка при покупки над 70 лв. На сайта на Nicolle Baby клиентите могат да избират от множество цветове и различни артикули, както и да подберат специални апликации, в зависимост от своя вкус, а компанията продължава да се отличава със своите ниски цени и качествено изпълнение от добри материали. Седмицата с намаления вече започна и от онлайн магазина Nicolle Baby в момента може да закупите бебешки колички с 10% намаление. От 23ти до края на Ноември пък отстъпките за „Черен петък” ще има и на бебешките кошари, спални комплекти и останалите артикули в онлайн магазина. А за всички, които се колебаят в избраният цвят за бебешки мебели приятелите ни от Nicolle Baby изпращат безплатни мостри на до 4 цвята.
Страхотно, нали!?
 
Scroll to Top